top of page
DSC_9791.jpg

Jij en je Familie 

Wil jij ook leuke familie foto's of ben je op zoek naar een fotograaf om een communie of vormsel vast te leggen? Ik maak er een punt van om het voor iedereen een leuke ervaring te maken. Lachende mensen zijn nu eenmaal mooier op foto.

Als fotograaf uit regio Leuven richt ik mij vooral op deze regio. Opdrachten verder van huis kunnen uiteraard ook, we bespreken dan samen de onkosten voor verplaatsing. Ik maak steeds een offerte op maat na een kort vrijblijvend intake gesprek en kennismaking.

Voor alle soorten opdrachten hanteer ik een tarief van 60€/u. Voor een sessie van 1 u vraag ik dus doorgaans 120€, daar zit dus de nabewerking en afhandeling achteraf bij in. Dit is exclusief verplaatsingen.

Je krijgt van mij steeds alle foto's die alvast mijn persoonlijke goedkeuring krijgen en kwaliteitskeuring passeren. 

Fotoshoot 120€/u

216124_camera_icon.png

Of het nu gaat om vastgoed, je huisdier, je kind of je hele familie, wanneer we samen op pad gaan reken ik 2u aan per uur dat ik foto's maak. Het tweede aangerekende uur zorg ik voor de nabewerking en de afhandeling van je foto's.

Foto bewerking 60€/u

2931152_adjust_control_gear_settings_setup_icon.png

Heb je foto's die je zelf maakte, maar die toch nog wat liefde kunnen gebruiken alvorens ze groot aan de muur te hangen? Wil je een creatieve bewerking of een upgrade van een leuk beeld, of wil je details retoucheren? Ook hier kan ik jou mee helpen.

Advies en fotografie lessen 35€/u

8665470_graduation_cap_icon.png

Mijn passie voor fotografie deel ik graag met jou. Of het nu gaat om een intro sessie of een heel specifiek probleem dat je onder de knie wil krijgen, ik neem graag de tijd om samen met jou zodat ook jij daarna extra veel plezier kan beleven aan het nemen van foto's..

Vrijblijvend contact

Heb je vragen over bovenstaande diensten en mijn manier van aanpak? Stuur me dan een bericht of bel me even op.

bottom of page