top of page

Op reis

Op reis komen de landschappen uitgebreid aan bod. Ik ga actief op zoek naar de speciale landschappen, de impressionante indrukken. Ik kan er van genieten te werken en te zoeken naar de perfecte opname van een landschap.

3822899082_4a10c94771_o.jpg

LANDSCHAP fotografie

Ik ben steeds opzoek naar een mooi of fascinerend landschap Het is boeiend te zien hoe licht een landschap totaal kan veranderen. Waar ik bijzonder van hou zijn menselijke constructies en ingrepen die eenvoudig en strak zijn en in contrast staan met de grilligheid van de natuur.

DSC_0342.jpg

Barcode in de natuur

Spontaan ga ik altijd achter de weidse en imposante landschappen aan. Maar soms, zie je landschappen die zo apart en ongewoon zijn, maar alles behalve weids,  dat ze een veel leuker en boeiender beeld opleveren dan eendere welk panorama in eender welk exotisch land.

Panorama

Wanneer een landschap zo groot en wijds is dat het niet op 1 foto past moeten we meerdere foto's aan elkaar zetten. Die techniek biedt tal van mogelijheden om leuke composities te maken.

3063489578_f3d1f856a3_o.jpg

Treinstation

Lelijk kan ook mooi zijn. Deze foto maakte ik in het station van Leuven. Ik vind het een boeiend beeld, grauw en somber.

bottom of page