top of page

Dakloos

Deze foto van een dakloze vrouw in de metro van Brussel maakte ik al lang geleden. Maar deze foto blijft me bij. Ik maakte de tijd om naar haar verhaal te luisteren. Het verhaal achter de foto maakt de foto zoveel boeiender. Het grauwe licht van de metro zet haar onfortuinlijke situatie nog meer in de verf.

hoofddoek-4779.jpg

Portret fotografie

Hier hou ik het meeste van. Wanneer mensen bereid zijn even de tijd te nemen voor een leuk beeld en ze hun verlegenheid voor de camera kunnen overwinnen komen we tot de mooiste resultaten. Wanneer ik aan een portret start kan ik nauwelijks stoppen.

DSC_9745.jpg

Reservoir dogs

Opdracht: maak een foto reservoir dogs style.
Deze foto maakte ik in de regen van het management. Alles op voorhand uitgezocht en goed voorbereid. Het maken van de foto zelf duurde 5 minuten. Hoe cool is een foto in de regen wel niet?

Elisabeth

De locatie voor deze shoot was een vogelkijkhut in de buurt van Leuven. Het licht komt zijdelings langs twee kanten en niet van boven.

CD Cover-8662.jpg

MoGroove

Rock n Roll voor een CD hoesje van lang lang geleden.

3893877181_246e7a3608_o.jpg

HUNGER GAMES

An in-company election was the prefect opportunity to shoot a group photo with a very raw feel. I used very hard light to make this guys a bunch you don't want to mess around with. 

Hunger games.jpg
bottom of page